Workplace consulting, Workplace strategy, Activity based werken, Futureproof werken, Duurzame totaalaanpak Workplace consulting, Workplace strategy, Activity based werken, Futureproof werken, Duurzame totaalaanpak
Workplace consulting
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]
[KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5] [KEY1] [KEY2] [KEY3] [KEY4] [KEY5]

Een duurzame totaalaanpak 

 

Met workplace consulting kies je voor een duurzame totaalaanpak. Studio Dar begeleidt jou professioneel bij de ontwikkeling en uitvoering van alle werkzaamheden die leiden tot jouw ideale werkplek.  

 

Ontdek onze totaalaanpak! 

Het team van Studio Dar bekijkt stalen en kiest de juiste kleuren voor een werkomgeving.

Wat is workplace consulting?

 

De kantoorhuisvesting van je bedrijf kan om meerdere redenen een transformatie nodig hebben. De ervaren consultants van Studio Dar leggen de focus op hoe jouw bedrijf kan evolueren naar een dynamische werkomgeving. 

 

Nadat we alle noodzakelijke inzichten hebben opgedaan, is het tijd om een breed gedragen workplace strategy op te stellen.  

 

Van workplace surveys tot workplace strategy 

Bij Studio Dar hebben we jarenlange ervaring in de begeleiding van transitieprojecten op weg naar een nieuwe kantooromgeving. Als eerste stap worden er diepgaande gesprekken gevoerd met medewerkers van je bedrijf door middel van surveys en workshop. Deze workplace surveys onthullen de normen en waarden van je bedrijf. Deze worden geanalyseerd en vertaald in een duidelijke workplace strategy.  

 

Voor de uitvoering van de workplace surveys werken we met Leesman als survey-initiator. Meerdere Studio Dar-consultants zijn de trotse houder van een Leesman-certificaat. Daardoor zijn we perfect in staat om de surveys op een professionele manier in goede banen te leiden. 

 

De workplace strategy vertalen we daarna naar een gebruiksklaar kantoorconcept dat we bovendien ook praktisch uitvoeren. Het resultaat: een totaalconcept dat jouw werkplek naar een hoger niveau tilt en klaarstoomt voor de toekomstige uitdagingen van je bedrijf. We zorgen voor een dynamische werkruimte die tegemoetkomt aan alle vereisten op het vlak van activity based en efficiënt werken 

Twee workplace consultants bekijken een kantoorconcept op een computer.

Op weg naar workplace consulting 

 

Met Studio Dar zet je de eerste concrete stap naar professionele workplace consulting. Onze ervaren consultants denken samen met jou na over de ideale werkplek die futureproof werken uitademt. Ze nemen de tijd om te luisteren naar al je behoeften en noden én die van je medewerkers. Door al deze gegevens op te lijsten en diepgaand te analyseren, stellen we jouw ideale kantoorconcept op punt. 

 

Voel jij ook aan dat het de hoogste tijd is om je kantooromgeving te transformeren en klaar te stomen voor de uitdagingen van morgen?  

 

Neem vandaag nog contact met ons op voor een eerste kennismaking!  

 

Onze klanten Inspireren ons

Studio Dar is jouw partner voor de realisatie van een futureproof werkomgeving waarin je organisatie en je medewerkers zich creatiever en productiever voelen. Benieuwd hoe we jouw werkomgeving voorbereiden op morgen?

Ontdek onze realisaties
{{ imagesalt }}
+ 0
Jaar ervaring
+ 0
Realisaties
+ 0
Werkplekken
0
Ervaren medewerkers
Workplace consulting, Workplace strategy, Activity based werken, Futureproof werken, Duurzame totaalaanpak
Onze Cases
Case Barentz
Case Barentz

Het hoofdkantoor van Barentz in Zaventem was toe aan een volledige make-over.

Lees meer
Case Ordina
Case Ordina

Van werkplekanalyse tot het ontwerp en de uitvoering van een volledig aangepaste werkplek van de toekomst.

Lees meer
Meer cases