Klantencases Klantencases
Case Rendac
 Case Rendac
 Case Rendac  Case Rendac

"Persoonlijk contact met specialisten die meer doen dan louter kantoorinrichting"

 

Meer meeting rooms en een efficiënter gebruik van de beschikbare ruimtes: dat was de opdracht die Rendac in petto had voor Studio Dar. Ontdek waarom de dierenverwerkingsspecialist zo tevreden is over de samenwerking. 

Over de klant 

 

Rendac is al vele tientallen jaren de referentie in België voor de ophaling en verwerking van dierlijk afval en dierenkadavers. Sinds 2014 maakt Rendac deel uit van de internationale groep Darling Ingredients.

 

Die multinational met vestigingen in Amerika, Azië en Europa produceert duurzame natuurlijke ingrediënten op basis van eetbare en niet-eetbare restmaterialen van dierlijke oorsprong. 

 

De uitdaging 

 

Ook bij Rendac is de nood aan flexibele werkruimtes de laatste jaren sterk toegenomen”, vertelt hr-manager Sylvia Gryson.

“We waren al een tijdje op zoek naar een betere invulling van onze bestaande kantoorruimtes. Zo moesten er meer vergaderzalen komen en stonden er een aantal bureaus leeg. Via een Google-zoektocht kwam ik uit bij Studio Dar. De totaalaanpak trok mij meteen aan en ik besloot zaakvoerder Gerd en nog twee andere partijen uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek.

 

Na dat gesprek was het voor mij meteen duidelijk dat we met Studio Dar in zee moesten gaan. Je voelt direct aan dat Gerd weet waarover hij praat en dat zijn totaalvisie waarbij ook onze medewerkers gehoord zouden worden een belangrijke succesfactor was.” 

De oplossing

 

“Studio Dar werkt een totaalconcept uit voor de transformatie van onze bestaande ruimte. Want behalve voor onze bestaande medewerkers willen we bij Rendac ook een aantrekkelijke werkomgeving creëren waarin ook nieuwe werknemers zich snel thuis voelen. Kies je voor Studio Dar? Dan krijg je geen topdown analyse waarbij je zelf geen inbreng hebt. De mensen van Studio Dar hebben nauwgezet geluisterd naar onze medewerkers en zeer goed gecapteerd wat zij nodig hebben om gelukkig te zijn op hun werkplek.” 

 

“De creatie van een ‘vergaderkubus’ in ons atrium is het perfecte voorbeeld van hoe Studio Dar meezoekt naar oplossingen. Dankzij die creatieve ingreep hebben we een extra vergaderruimte ter beschikking die we zeer vaak gebruiken.” 

Een werkruimte met open benedenverdieping en meeting rooms op de eerste verdieping.

Een ruimte om in te vergaderen met glazen wanden, naast de trap.

Een moderne keuken in een bedrijf met bar en televisiescherm.

Studio Dar: professionele partner die altijd kiest voor kwaliteit 

 

Ik blik terug op een bijzonder aangename en vlotte samenwerking. Studio Dar nam me ook erg veel werk uit de handen waardoor ik eigenlijk niet hoefde te investeren in opvolging. Er waren uiteraard wel de nodige overlegmomenten waarop Studio Dar een stand van zaken presenteerde en een aantal problemen ook actief tackelde. Afspraken werden nagekomen en kwaliteit stond altijd voorop, zowel in ontwerp als in uitvoering.

 

Ik zou Studio Dar zeker aanraden aan anderen. Gerd en zijn mensen luisteren echt naar jou en je wensen. En doen hun uiterste best om ze om te zetten in aantrekkelijke werkomgevingen waarin medewerkers over alle tools en comfort beschikken die ze nodig hebben om goed te kunnen functioneren.” 

 

Word jij onze volgende tevreden klant?

Onze klanten Inspireren ons

Studio Dar is jouw partner voor de realisatie van een futureproof werkomgeving waarin je organisatie en je medewerkers zich creatiever en productiever voelen. Benieuwd hoe we jouw werkomgeving voorbereiden op morgen?

Ontdek onze realisaties
{{ imagesalt }}
+ 0
Jaar ervaring
+ 0
Realisaties
+ 0
Werkplekken
0
Ervaren medewerkers
Klantencases
Onze Cases
Case Ordina
Case Ordina

Van werkplekanalyse tot het ontwerp en de uitvoering van een volledig aangepaste werkplek van de toekomst.

Lees meer
Case Rendac
Case Rendac

Meer meeting rooms en een efficiƫnter gebruik van de beschikbare ruimtes: dat was de opdracht die Rendac in petto had voor Studio Dar.

Lees meer
Meer cases