Klantencases Klantencases
Case Barentz
 Case Barentz
 Case Barentz  Case Barentz

"Studio Dar geeft je permanent het gevoel begrepen te worden"

 

Het hoofdkantoor van Barentz in Zaventem was toe aan een volledige make-over. En dat mag gerust letterlijk worden genomen. Studio Dar zorgde voor een feilloze transformatie van het klassieke kantoorgebouw tot een moderne werkomgeving met alle nodige faciliteiten. 

Over de klant 

 

Barentz is een internationaal bedrijf met wortels in Nederland. Deze wereldwijd actieve onderneming biedt ingrediëntenoplossingen aan voor diverse sectoren. Zo is Barentz actief in vele verschillende domeinen, zoals pharmacie, mens- en dierenvoeding en persoonlijke verzorging.

 

Als een soort platform tussen leveranciers en industriële gebruikers van grondstoffen is Barentz zo een baken voor vele verschillende producten en toepassingen. 

 

De uitdaging 

 

“Op een bepaald moment namen we het initiatief om ons hoofkwartier in Zaventem over te kopen van de toenmalige eigenaar”, begint Kristin Storckel van Barentz haar verhaal. “De eigenaar stelde voor om de nodige renovaties uit te voeren. Maar dat was voor ons niet voldoende. We voelden al een hele tijd dat er meer nodig was dan het slopen van enkele muren om een futureproof werkomgeving voor onze medewerkers te creëren.

 

Daarom gingen we via het internet op zoek naar een geschikte partner om ons hierbij te helpen. Eén blik op de website van Studio Dar – en meer bepaald op de realisaties - deed ons al meteen naar de telefoon grijpen om een afspraak te maken. Die eerste klik werd meteen bevestigd toen tijdens het kennismakingsgesprek bleek dat we helemaal op dezelfde golflengte zaten.

 

Studio Dar voelde perfect aan waar we naartoe wilden. Dat de uitvoering van de ingrijpende renovatiewerkzaamheden door de coronapandemie een extra moeilijkheidsgraad zou krijgen, konden we toen nog niet vermoeden.” 

De oplossing 

 

“Studio Dar pakte die onvoorziene situatie prima aan. De ene na de andere aannemer deed zijn ding zonder dat er al te veel menselijk contact was. Dankzij de goed uitgewerkte planning verliepen de werken zo toch volgens plan. En er was heel wat te doen. Behalve de buitenmuren werd zo goed als alles gesloopt en heropgebouwd volgens de modernste normen en principes.

 

Gedurende het volledige proces hadden we permanent het gevoel dat we perfect begrepen werden door de mensen van Studio Dar. Hadden we een suggestie? Dan werd die meteen opgepikt en indien mogelijk gerealiseerd. Studio Dar dacht ook mee met ons en bewaakte het budget. Zo slaagden we erin om ons nieuwe hoofdkantoor te doen herrijzen in een aangename en constructieve sfeer van samenwerking.” 

Het volgende project is al gestart

 

We waren zo tevreden over de samenwerking dat we ook de renovatie van een gedeelte van ons gebouw dat nog niet was aangepakt in de bekwame handen van Studio Dar gaven. Bovendien fungeert ons nieuwe hoofdkwartier meer en meer als inspiratiebron voor anderen. Zo krijgen we regelmatig de vraag van voorbijgangers wie onze mooie eetruimte – die van buitenaf zichtbaar en een echte eyecatcher is – heeft gerealiseerd.

 

Het beste bewijs dat de transformatie van ons gebouw een meer dan geslaagde opdracht is. Met dank aan Studio Dar!” 

 

Word jij onze volgende tevreden klant? 

Onze klanten Inspireren ons

Studio Dar is jouw partner voor de realisatie van een futureproof werkomgeving waarin je organisatie en je medewerkers zich creatiever en productiever voelen. Benieuwd hoe we jouw werkomgeving voorbereiden op morgen?

Ontdek onze projecten
Klantencases
Onze klanten Inspireren ons

Studio Dar is jouw partner voor de realisatie van een futureproof werkomgeving waarin je organisatie en je medewerkers zich creatiever en productiever voelen. Benieuwd hoe we jouw werkomgeving voorbereiden op morgen?

Ontdek onze realisaties
{{ imagesalt }}
+ 0
Jaar ervaring
+ 0
Realisaties
+ 0
Werkplekken
0
Ervaren medewerkers
Klantencases
Onze Cases
Case Ordina
Case Ordina

Van werkplekanalyse tot het ontwerp en de uitvoering van een volledig aangepaste werkplek van de toekomst.

Lees meer
Case Rendac
Case Rendac

Meer meeting rooms en een efficiƫnter gebruik van de beschikbare ruimtes: dat was de opdracht die Rendac in petto had voor Studio Dar.

Lees meer
Meer cases
Klantencases